Woningen Leidsche Rijn

Leidsche Rijn is met de oude binnenstad van Utrecht verbonden via diverse bruggen over het Amsterdam-Rijnkanaal. De belangrijkste verbindingswegen zijn de Vleutenseweg, de Zuilense Ring en de Ds. Martin Luther Kinglaan.

Binnen no-time in Utrecht, zowel met het openbaar vervoer, de auto of met de fiets. Leidsche Rijn is een toekomstbestendige locatie met alle voorzieningen binnen handbereik: scholen, winkels, restaurants en sportscholen.

Wonen in Leidsche Rijn: ruime appartementen en mooie huizen in een groene omgeving!

Woning kopen Leidsche Rijn met Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht

Bij Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht zijn we altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de huizenmarkt van Leidsche Rijn, dankzij onze kennis bieden wij begeleiding op persoonlijk niveau. Begeleiding waar je op kunt bouwen. Bij Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht word je als klant behandeld, en niet als dossier.

Waarom kies je voor Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht?

  • Alle aandacht. Alles omtrent het kopen, verkopen of het laten taxeren van een huis staat vanaf dag één zwart op wit.
  • Bespaar tijd. Wanneer je samenwerkt met een gespecialiseerde aankoopmakelaar, bespaar je tijd en moeite.
  • Betaal nooit teveel. Van Scherpenzeel Garantiemakelaars kennen de woningmarkt in Leidsche Rijn. Voor jou de zekerheid dat je nooit teveel betaalt.

Een woning of appartement kopen in Leidsche Rijn

Ben je benieuwd naar de woningmarkt in Leidsche Rijn? Of het nu gaat om een nieuwbouw woning, een appartement op 7 hoog of een taxatie van jouw droomhuis in Leidsche Rijn. Van Scherpenzeel Garantiemakelaars hebben de kennis en ervaring in huis om jouw zorgen, tijd en inspanning uit handen te nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring stellen we een plan op dat het beste bij jouw wensen past.

Ben je op zoek naar een woning in Leidsche Rijn? Wil je jouw huis verkopen of wil je jouw woning in Leidsche Rijn laten taxeren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren je graag. Wij zijn er voor jou!