Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Van Scherpenzeel Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

Het was een erg goede ervaring met Scherpenzeel. Betrouwbaar, goede kwaliteit, flexibel, denken mee met de klant en een fantastische back-office.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8

Het contact was heel plezierig en het hele proces is prima gegaan. 1 verbeterpunt: We hadden gevraagd om transparantie van het biedproces, maar uiteindelijk zijn de biedingen niet openbaar in het daarvoor bestemde systeem gezet. We hebben trouwens niet het idee dat er iets oneerlijks is gegaan.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Zeer professionele en deskundige makelaar. Zeer duidelijk en tijdig in de communicatie gedurende het hele proces en ze zijn ook altijd bereikbaar voor vragen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Super goed geholpen door Marloes en haar collega’s! Ze hebben alle moeite uit handen genomen en gezorgd dat het verkopen van het huis erg snel en makkelijk is gegaan. Geen enkel slecht woord over te zeggen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

contact was helemaal goed.was spannend tot de laatste dag van de ontbinnende voorwaarde van de koper zijn daar goed in begeleid alles goed verder verlopen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

We zijn heel professioneel geholpen door Van Scherpenzeel Utrecht. Er stond altijd iemand klaar om onze vragen te beantwoorden en makelaar Marloes heeft ons uitstekend geadviseerd. Heel tevreden met de gang van zaken!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht is beoordeeld met een 9,6

Bij Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,6. Benieuwd waarom?