Een huis kopen in Utrecht

Bij de zoektocht naar een huis, appartement of nieuwbouwproject komt vaak veel kijken. Er moet een hoop geregeld worden voor het vinden van jouw droomhuis. Een huis kopen in Utrecht is in de huidige markt niet makkelijk. Het is dus fijn als je hierbij hulp krijgt van een deskundige makelaar. Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht is met haar jarenlange ervaring en drie vestigingen hier de ideale partner voor. Graag helpen wij je met het traject van het kopen van een huis in Utrecht en omstreken.

Wij snappen dat het fijn is om zekerheid te hebben tijdens het kopen van een huis. Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht geeft deze zekerheid aan haar klanten door middel van een aantal garanties. Veruit de belangrijkste garantie is onze tevredenheidsgarantie. In onze klantbeoordelingen kan je lezen waar deze garantie op gebaseerd is. De andere garanties bij het kopen van een huis in Utrecht en omstreken zijn hieronder omschreven.

Contactgarantie

Wij snappen dat je tijdens het kopen van een huis met veel vragen zit. Om al jouw vragen te beantwoorden zijn wij altijd bereikbaar. Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht is 24/7 bereikbaar en voor korte vragen kan je ook altijd via de live chat je vraag stellen.

Zekerheidsgarantie

Na het kopen van een huis wil je niet dat er eventuele gebreken boven water komen. Wij zorgen ervoor dat vooraf alles gecontroleerd is zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier loop je niet tegen onverwachte problemen aan. Zo kun je zonder zorgen je droomhuis in Utrecht en omstreken kopen.

Annuleringsgarantie

Is Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht toch niet de ideale match voor jou? Dan heb je altijd de mogelijkheid om het samenwerkingscontract kosteloos te beëindigen middels onze annuleringsgarantie.

Naast deze garanties zijn er nog meer voordelen bij het kopen van een huis via Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht.

Onze makelaars weten precies hoe het huidige woningaanbod in Utrecht en omstreken eruitziet en de daarbij horende trends en eventuele valkuilen. Deze kennis van het woningaanbod in combinatie met onze jarenlange ervaring stelt ons perfect in staat om voor jou het juiste huis te vinden.

Neem hier alvast even een kijkje in ons aanbod!

Een huis kopen in Utrecht in vier stappen

Bij het kopen van een huis doorlopen wij vier stappen met jou. Deze stappen bieden houvast en zorgen ervoor dat het traject zo gemakkelijk mogelijk voor jou verloopt. Wij doorlopen samen met jou vier fases om je perfecte huis te kopen in Utrecht. Tijdens elke fase helpen we je en maken we het je zo gemakkelijk mogelijk.

Stap 1

We beginnen met de voorbereidingsfase. Hier staan we als eerst uitgebreid stil bij het huidige aanbod. Hierna zullen we samen aan de hand van al jouw wensen een woonprofiel opstellen. Dit woonprofiel dient als houvast tijdens het traject van het kopen van een huis. Door dit woonprofiel weten wij precies wat jouw wensen zijn en tonen wij alleen huizen die voor jou interessant zijn.

Stap 2

In de tweede fase regelen we bezichtigingen en gaan wij de verschillende opties met jou vergelijken. Weinig tijd voor bezichtigingen? Geen probleem, we kunnen de bezichtigingen ook ’s avonds of in het weekend plannen.

Stap 3

Een huis in Utrecht en omstreken gevonden dat je wilt kopen? Hier begint de derde fase. Ook wel de onderzoeks- en onderhandelingsfase. De woning zal worden vergeleken met recent verkochte woningen. Daarnaast komt er een grondig onderzoek naar de onderhoudsstaat van de woning. Indien nodig doen wij ook een kadastraal- of bodemonderzoek en een keuring van de woning. Aan de hand van deze informatie kunnen wij goed voor jou onderhandelen om zo tot de beste prijs te komen.

Stap 4

In de laatste fase hebben we samen een huis gevonden in Utrecht en omstreken dat voldoet aan al jouw wensen en je graag wilt kopen. Wij stellen een goed koopcontract op en houden in de gaten dat alles juridisch juist wordt afgehandeld.

Voor een uitgebreide uitleg over alles fases kan je het onderstaande filmpje bekijken.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 030 - 754 06 40 of mail naar utrecht@vanscherpenzeel.nl.

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.