Over ons

Bij Van Scherpenzeel ben je aan het juiste adres!

Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht, Jouw makelaar in Utrecht en omgeving, dat zijn wij! Niet zomaar een makelaar, Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht is een Garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Utrecht en omgeving om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Utrecht? Bij Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht helpen wij je graag.

Een goede makelaar vinden, dat doe je niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Logischerwijs wil je graag een betrouwbare makelaar, die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar in Utrecht net even dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar. Een makelaar met een enorm netwerk dat hij maar al te graag inzet om jouw doel het beste te dienen! Wij durven namelijk garanties te geven zodat je straks zonder zorgen jouw woning uit handen kan geven.

Als garantiemakelaar in Utrecht geven wij verschillende garanties af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis wel opvalt, onze presentatiegarantie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je een korte vraag dan kan dit ook via onze chat. Bezichtigingen verzorgen wij ook in de avonduren en in het weekend. Immers werken de meeste mensen doordeweeks. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM. Al met al durven wij je onze servicegarantie te geven. Lees meer over onze garanties op de uitgebreide pagina over garantiemakelaars.

Een makelaar in Utrecht en omgeving zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Bij Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht ben je in goede handen. Met onze jaren ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor overige diensten, waarvoor je een makelaar zoekt, zijn wij je graag van dienst.

Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht Elke keer dat ene perfecte huis

Gevestigd aan de Vleutenseweg 273, Utrecht, Safariweg 68, Maarssen en Brugstraat 1, Loenen aan de Vecht.

“Al onze klanten zijn uniek en de kunst is elke keer om dat ene perfecte huis te vinden. En dat lukt ons al meer dan vijftig jaar lang”.

– Paul Baas

Ons team in Utrecht Bij Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht helpen wij je graag.

Paul Baas

NVM-makelaar en beëdigd taxateur o.z. / RMT

Marloes Steggink

NVM-makelaar en beëdigd taxateur o.z. / RMT

Mirjam Kessler

Commercieel medewerker