Makelaar Leidsche Rijn

Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht is al sinds 1965 gevestigd in Utrecht. Wij hebben de geboorte van nieuwbouwwijk Leidsche Rijn dus van dichtbij mee mogen maken. Wij willen de kennis die wij in al die jaren hebben opgebouwd graag inzetten en met jou delen om ervoor te zorgen dat jij precies krijgt waar je naar zoekt op de woningmarkt.

Persoonlijk gesprek

Als je bij ons uitkomt als makelaar, gaan we graag eerst het gesprek met je aan. We zijn nieuwsgierig naar de beweegredenen die je hebt om te verhuizen. Heb je een gezin? Met kinderen? Hoe beïnvloedt dat waar je wel en niet wil wonen? Welke voorzieningen heb je graag in de buurt?

Een huis kopen

Volgens onze filosofie zijn we altijd op zoek naar dat ene perfecte huis voor jou. Een verborgen pareltje waar jij je nog vele jaren thuis zult voelen. In het proces van een huis kopen nemen wij je veel werk uit handen. Wij organiseren bezichtigingen voor je, doen uitgebreid onderzoek zodat je niet verrast wordt door verborgen gebreken, we onderhandelen en zetten alles voor je op papier (of controleren het papierwerk).

De juiste prijs?

Als verkoopmakelaar zitten wij op de grens tussen jouw tevredenheid en het hoogst mogelijke bedrag. Zie het eens zo: stel je bepaalt zelf een vraagprijs die aan de hoge kant is. Het proces sleept maanden voort, zonder dat er ook maar een reactie komt. Teleurgesteld verlaag je dan de prijs: je blijft over met verloren tijd en een gevoel van verlies. Wij zoeken samen met jou naar een realistische prijs (met ruim 50 jaar ervaring zijn wij goed geworden in het inschatten van prijzen!). Je huis verkoopt binnen no time, met een soepel proces, iedereen tevreden en je hebt een mooie prijs ontvangen voor je woning.

Ben je op zoek naar iemand die je adviseert en begeleidt op de huizenmarkt in Leidsche Rijn? Van Scherpenzeel makelaar is de partij voor jou! Neem vandaag nog contact met ons op, of kom langs bij een van onze kantoren, bijvoorbeeld in Utrecht.