Makelaar Lombok

In Lombok woon je in een van de mooiste en oudste wijken van Utrecht. Het is niet voor niets dat wij er al vele jaren met plezier gevestigd zijn, aan de Vleutenseweg. Als je op zoek bent naar een makelaar met uitgebreide kennis van zaken die de stad met al zijn wijken op haar duimpje kent, dan ben je bij Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht aan het juiste adres.

Een droomhuis vinden

Onze gecertificeerde makelaars werken met hart voor de zaak, we geloven in een persoonlijke en warme begeleiding. Aandacht voor jouw wensen en situatie zijn daarbij kernwaarden. Maar vergis je niet als het nodig is houden we het hoofd koel tijdens onderhandeling. Wij gebruiken ons netwerk om de verborgen pareltjes in Lombok aan jou voor te kunnen leggen. Zo krijg jij dat ene perfecte huis dat je in je hart hebt gesloten, maar betaal je niet te veel.

Huis verkopen?

Verkopen bestaat voor een groot deel uit presentatie, als het niet alles is. Wij zijn dankzij onze jarenlange ervaring in staat om jou voorzien van advies over hoe je je woning aan potentiële kopers kunt laten zien. Met moderne technologische snufjes maken wij een (digitale) portfolio: natuurlijk schieten we professionele foto’s van binnen- en buitenkant, we maken 360⁰ graden foto’s en een 3D plattegrond. Zo komt je woning online goed voor de dag en verhoog je de kans dat je je huis snel verkoopt voor een goede prijs.

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen is vandaag de dag een stuk belangrijker dan dat het vroeger was. Onze makelaars kunnen jou ook informeren als het aankomt op bijvoorbeeld het energielabel van een woning. Verder kunnen we ook met je meedenken op het gebied van verduurzamen. Onze makelaars maken er een punt van om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkeling op de markt en vernieuwen hun kennis van hun vakgebied.

Ben je op zoek naar een makelaar in Lombok?

Ben je op zoek naar een makelaar die je kan helpen in Utrecht? Neem gerust eens contact met ons op, of kom langs bij ons kantoor aan de Vleutenseweg, de deur staat voor je open!