Makelaar Utrecht

Gedegen en ervaren vastgoed en makelaardij in Utrecht

Wij vinden Utrecht een fantastische stad en zijn er al vele jaren met ons makelaarskantoor gevestigd. Het is echter wel belangrijk om eerlijk en realistisch te zijn: er is al jaren schaarste op de huizenmarkt in Utrecht. Er zijn te weinig eengezinswoningen en appartementen beschikbaar, dus de prijzen staan onder druk. Van Scherpenzeel Makelaars, specialist in vastgoed en makelaardij, doen we er alles aan om te zorgen dat jij toch een passende woning in Utrecht vindt.

Ons netwerk is jouw netwerk

Gelukkig hebben wij als verkoopmakelaar een uitgebreid netwerk in de stad, waarmee we je woningen laten zien die anders niet te vinden zijn. Als expert op het gebied van vastgoed en makelaardij vinden wij altijd wel een ingang, kennen we altijd iemand en vinden we een oplossing voor jouw droomwoning in Utrecht. Je vindt met behulp van ons makelaarskantoor jouw droomhuis in de stad, want Utrecht is en blijft een prachtige plek om te wonen.

Duurzame woning

Vind je de duurzaamheid van je nieuwe woning belangrijk? Onze makelaars zijn gespecialiseerd in vastgoed en makelaardij, waardoor zij uitstekend in staat zijn om je te adviseren over de duurzame aspecten van een nieuwe woning in Utrecht. Ten eerste houden wij bij het zoeken van een woning rekening met je wensen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast adviseert ons makelaarskantoor je bij elke woning in Utrecht die je ziet, bijvoorbeeld over het energielabel van de woning en hoe zo’n label tot stand komt.

Vraag gerust om hulp we nemen graag contact met je op

Wil je graag hulp ontvangen van een makelaarskantoor met ruime ervaring binnen de vastgoed en makelaardij in de regio Utrecht, bijvoorbeeld in Vreeland of Breukelen? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je graag meer over de dienstverlening van ons makelaarskantoor in Utrecht.