Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Van Scherpenzeel Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

Voor de verkoop van mijn woning heb ik Van Scherpenzeel makelaars ervaren als een sympathieke, professionele en terzake deskundigheid partner. Kennis en kunde staan buiten kijf, maar minstens zo belangrijk waren de plezierige contacten met de makelaars en de kantoormedewerkers. De communicatie is goed, er wordt indien noodzakelijk frequent, maar kort en bondig en duidelijk gecommuniceerd omtrent de ontwikkelingen mbt de verkoop. E.e.a. heeft in prettige samenwerking tot een goed resultaat geleid. Mijn waardering en complimenten derhalve aan Van Scherpenzeel makelaars Utrecht.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Zeer deskundige makelaar! De service en begeleiding is zeer goed. Houdt je overal van op de hoogte en denkt mee.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Wij hebben prettig contact gehad met Van Scherpenzeel Makelaars. Professioneel, pro-actief in de communicatie en met een uitstekende prijs-kwaliteit!

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9.8

Het was een erg goede ervaring met Scherpenzeel. Betrouwbaar, goede kwaliteit, flexibel, denken mee met de klant en een fantastische back-office.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8

Het contact was heel plezierig en het hele proces is prima gegaan. 1 verbeterpunt: We hadden gevraagd om transparantie van het biedproces, maar uiteindelijk zijn de biedingen niet openbaar in het daarvoor bestemde systeem gezet. We hebben trouwens niet het idee dat er iets oneerlijks is gegaan.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Zeer professionele en deskundige makelaar. Zeer duidelijk en tijdig in de communicatie gedurende het hele proces en ze zijn ook altijd bereikbaar voor vragen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht is beoordeeld met een 9,6

Bij Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,6. Benieuwd waarom?