Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Van Scherpenzeel Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Goede communicatie en ruime kennis van de markt. Fijne samenwerking gehad en ook makkelijke communicatie via move en de mail

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9.5

Ik ben buitengewoon tevreden met de diensten van mijn makelaar. De lokale marktkennis van de makelaar verdient zonder twijfel een 10, aangezien ze welkome inzichten in onze regio hebben getoond. Hun expertise in de vastgoedmarkt was heel goed, en ik zou ze opnieuw beoordelen met een 10 op dit gebied. Wat betreft service en begeleiding, ben ik zeer tevreden met een score van 9. De makelaar stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en was zeer behulpzaam gedurende het hele proces. Een puntje op de i zou zijn dat ik op mails bevestiging krijg, bijvoorbeeld wanneer ik mijn nieuwe adres doorgeef. Die vraag om mijn adres kwam later in een zeer formeel bericht rond de passering weer terug. De formele toon week ook af van hoe vlot en informeel de rest van het contact is verlopen. Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding, geloof ik dat de diensten die ik heb ontvangen absoluut het geld waard waren. Een 9 lijkt hier passend. Over het algemeen ben ik uitermate tevreden over mijn ervaring met deze makelaar en zou ik hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en deskundige vastgoedbegeleiding.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

8.3

De makelaar is altijd bereikbaar en denken erg goed met mee. De verwachting hoe het huis het zou doen in de markt vond ik wat pessimistisch en kan realistischer. Verder geven ze hele goede en praktische tips over wat je nog in huis kan doen voor en tijdens de verkoop.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

9

Vriendelijk, transparant, kundig en hielden ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de verkoop.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.8

Voor de verkoop van mijn woning heb ik Van Scherpenzeel makelaars ervaren als een sympathieke, professionele en terzake deskundigheid partner. Kennis en kunde staan buiten kijf, maar minstens zo belangrijk waren de plezierige contacten met de makelaars en de kantoormedewerkers. De communicatie is goed, er wordt indien noodzakelijk frequent, maar kort en bondig en duidelijk gecommuniceerd omtrent de ontwikkelingen mbt de verkoop. E.e.a. heeft in prettige samenwerking tot een goed resultaat geleid. Mijn waardering en complimenten derhalve aan Van Scherpenzeel makelaars Utrecht.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Zeer deskundige makelaar! De service en begeleiding is zeer goed. Houdt je overal van op de hoogte en denkt mee.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht is beoordeeld met een 9,4

Bij Van Scherpenzeel Garantiemakelaars Utrecht staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,4. Benieuwd waarom?